jocuri pentru fete

Ce ne asteptam de la niste jocuri pentru fete? Eu ma astept de multe ori sa fie feministe ca de asta se numesc jocuri pentru fete. Dar cred ca nu are legatura cu asa ceva. Ma astept sa fie niste femei certarete (nu stiu de ce imi imaginez feministele ca fiind certarete) care sa se bage in seamna cu toate personajele si care tipa si urla la toate personajele. oarecum feministele mi se par niste firi destul de violente. Le vad asa cu o bata mare in mana pregatite pentru a da cu ea in capul celui care nu este de acord cu ea. 

Mi se pare ca aceste femei nu pot sa accepte argumentele altcuiva care nu este pe aceeasi lungime de gandire cu ea, iar daca indrazneste acel cineva sa isi exprime parere este gata oricand sa foloseasca bata din dotare.

Asta imi imaginezi eu cand ma gandesc la jocuri de fete. Poate gresesc. Si nu toate reprezinta feministele din toata lumea asta larga. Cateva jocuri pentru fete sunt probabil unele foarte educative si invata diverse lucruri. As vrea sa cred ca jocurile din viata reala s-au transpus in lumea asta digitala si fetitele se pot juca minunat pe tablete.



Votul s-a incheiat

Acum incepe de fapt adevarata batalie la alegerile prezidentiale din 2014. Fiecare candidat a facut o camapanie tare dar intr-un final doar doi dintre cei 14 candidati pentru functia de presedinte al Romaniei au reusit sa mearga mai departe, spre turul al doilea. Este vorbe despre Victor Ponta si Kalus Iohannis. Poporul a decis asadar ca cei doi ar emrita sa mearga mai departe in turul doi pentru a obtine functia pe care si-au dorit-o 14 oameni. Jocurile abia acum incep cu adevarat, asa ca pentru urmatoarele doua saptamani trebuie sa ne tinem bine pentru ca vor urma vesti importante de peste tot, din toate domeniile.