Timp suplimentar

In ultima vreme am auzit numai de angajatori severi care nu inteleg ca viata unui om nu inseamna numai si numai job. De ce esti atat de hain incat sa oferi un salariu de mizerie si apoi sa spui ca pentru cei care stau ore suplimentare la job vei acorda bonusuri speciale.

Pai si asa alea opt ore pe care le stai la serviciu sunt mai mult decat suficient pentru viata unui om. Cu alea doua ore pe care le faci pe drum in fiecare zi, dus intors, s-au facut 10 ore. In mod normal, un om doarme 8 ore pe zi, deci s-a ajuns la 18 ore. Pai ce timp ii mai ramane unui om sa petreaca cu familia?

Ajungem undeva la 6 ore, dar astea sase ore pe zi nu sunt concludente. O ora de dimineata ti-o petreci cu pregatirile de dinainte sa pleci la serviciu. Am ajuns la 5. Mai putin decat stai la munca.

Deci ce timp sa mai stai suplimentar?

Eu am noroc totusi. Seful meu este excelent. Nici nu conteaza ce program imi fac eu singura daca treaba e facuta. Pe el nu il intereseaza cat timp stau la serviciu, dar treaba trebuie sa fie facuta. Si ce-i drept, niciodata nu l-am dezamagit cu livrarile actelor. Fiind o firma de servicii salarizare, se lucreaza putin contra cronometru dar nu innebunesti.

No comments:

Post a Comment